Kézműves

 

IDŐPONTVÁLTOZÁS!!

 

Online - nagyi Internetes tanfolyam indul

 

Az átadás

A képgalériában megtekinthetők az iskola és az óvoda átadásán készült fényképek!

Dynamic Dance

I. Győrzámolyi Víz-Party és Sárkányhajó nap

I. Győrzámolyi Víz-Party és Sárkányhajó nap

Példátlan kezdeményezés tanúi lehetett minden olyan győrzámolyi, és nem győrzámolyi lakos, aki ellátogatott a Duna-parta 2011. augusztus 27-én délután.

A szabadtéri rendezvényeknél megszokott beígért zivatar, szerencsére váratott magára, az hőmérő higanyszála megközelítette a 40°C–ot. A lelkesebbnél lelkesebb résztvevők és szervezők, már kora délután a strandon szorgoskodtak: 15 órára (a rendezvény kezdési időpontja) már vígan rotyogott a bográcsokban a pörkölt, a székelykáposzta, a chilis bab és a „rizsáááshúús”. Közben a sárkányhajós legénység kitartóan küzdötte felfelé magát a Dunán, hogy bemutathassa ezt a kiváló vízi sportot.

A műsort, a Győrzámolyi Tűzoltó Egyesület, vizes bemutatójával indította. Lenyűgöző volt a vízsugár alatt elsuhanó sárkányhajók látványa, közben a dob ütemes hangja, az evezők csobbanása a vízben.

Ezután következett a kajak-kenu bemutató, melyet neves sportolóink, Kadler Viktor, Világ és Európa bajnok valamint Szomolányi Máté, többszörös magyar bajnok kajakosok tolmácsolásában csodálhatta meg a közönség.

Kajakos büszkeségeinket világszerte híres kendósaink követték, akik bemutatták a kendo szépségeit.

A partit színesítette az egész napos lovaglás és az íjászbemutató.

A gyermekek szórakoztatásáról játékos vetélkedő keretében gondoskodtak a szervezők. Külön elismerés illeti, a legnagyobb hőségben is lelkesen zsákban ugráló, gólyalábazó, mocsárjáró gyerekeket. Igyekezetüknek természeten meglett a jutalma, a nap végén, a nyertes egy mini csocsóasztallal gazdagodott; de a többi résztvevő sem ment haza üres kézzel!

Fél 7-kor a hidegfront viharos előszele is megérkezett, ami gyors véget vetett a víz-partynak. Ennek ellenére igazán tartalmas délután volt, reméljük, hogy egy új hagyomány születésének lehettünk szemtanúi és jövőre ugyanitt, ugyanekkor találkozunk!

 

Külön elismerés illeti az ötletgazda Pulainé Mária-Marcsit, valamint Siskáné Karsai Melindát és Kadler Katát.

Köszönet a sárkányhajós csapatoknak, a GYVSE sportolóinak és mindenkinek, aki munkájával segített, hogy ilyen fantasztikus napot tölthessünk el együtt a Duna-parton.

Kérdőív

Községünk idős lakói nosztalgiával emlékeznek arra az időre, amikor még működött a kultúrház. “Milyen jó volt moziba járni, bálozni, a fotó szakkörben, az ifjúsági klubban, a színházi előadásokon!”  Mostanra azonban ezek a közösségi időtöltések teljesen eltűntek Győrzámoly mindennapjaiból, nem volt igazán alkalmas helyszín, megszűntek a programok. 2011. május. 7-én azonban ez megváltozott, hiszen megnyílt a vadonatúj Községháza, emeletén az IKSZT-vel. A helyszín tehát adott! Most rajtunk, rajtatok a sor, hogy élettel telítsük meg az épületet! Ehhez kéjük most az Önök segítségét, a Ti segítségeteket, hogy, az alábbi kérdőív kitöltésével járuljanak hozzá munkánkhoz, hogy olyan programokkal színesíthessük községünk életét, amik minden korosztály érdeklődését felkeltik.

Segítségüket előre is köszönjük!

online-kerdoiv.com/index/view/hash/2a0048d10daa7b7710f2d293e6952f45

 

Póker klub indul!

 

0.009 mp